Aizsargžalūzijas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Logi-durvis-vārti, SIA, Rīgas birojs

Brīvības gatve 271, Rīga, LV-1006
Ārējās rullo aizsargžalūzijas: Aizsargžalūzijas pārsvarā tiek izgatavotas no alumīnija profila ar poliuretāna pildījumu. Tās palīdz pasargāt māju vai biroju no ielaušanās mēģinājumiem, turklāt tās izskatās krietni pievilcīgāk par metinātām metāla restēm un tamlīdzīgiem aizsardzības līdzekļiem. Vienlaikus ruļļu žalūzijas nodrošina salīdzinoši labu siltumizolāciju ziemā (aizvērtas žalūzijas samazina siltuma zudumus par 4–6%) un pasargā telpas no saules vasarā. Šādas žalūzijas iespējams uzstādīt ne tikai logiem, bet arī vitrīnām, durvīm, garāžu vārtiem vai nojumēm, kā arī sadalīt telpas.

Logi-durvis-vārti, SIA, Filiāle

Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
logi, lietuviešu vecā logi, Staļina projekts logi, Hruščova projekts logi, lietuviešu vecā projekta, aizsargžalūzijas

Logi-durvis-vārti, SIA, Jūrmalas birojs

Talsu šoseja 39, Jūrmala, LV-2016
Plastmasas logi, koka logi, alumīnija logi, durvis, lodžiju stiklošana, balkonu stiklošana, automātiskās durvis, PVC logi, PVC plastikāta, PVC durvis, koka durvis, metāla durvis, durvju montāža, logu montāža, durvju uzstādīšana, logu uzstādīšana, pieckameru profils, stiklotas durvis, starpsienas, plastikāta ārdurvis, koka ārdurvis,

Best Plus, SIA

Maskavas 20, Rēzekne LV-4604
SIA "BEST PLUS" piegādā un uzstāda: ✓ Logus (PVC, Alumīnija) ✓ Durvis (Metāla, PVC, Alumīnija) ✓ Vārtus (Garāžas, Industriālos, Vārtu automātiku) ✓ Visa veida žalūzijas ✓ Alumīnija konstrukcijas Kādēļ izvēlēties mūs?: ✓ Sertificēts materiāls ✓ Ražotāju cenas ✓ Pilns serviss ✓ Nestandarta risinājumi

KarLux, SIA, Komisijas veikals MĒBELES

Strādājam# Preces no Vācijas Norvēģijas
Rīgas 24, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Apraksts:

Komisijas veikals - MĒBELES. TRANSPORTA, PIEKABJU UN KEMPERU NOMA. TAXI PAKALPOJUMI.

Eurologi, SIA, PVC logu, durvju, izliekto stiklu ražošana

Brīvības gatve 193c, Rīga, LV-1039
Eurologi – ražošanas uzņēmums: ✓ PVC logi un durvis ✓ Alumīnija logi un durvis ✓ Profilu liekšana ✓ Pretinsektu tīkli ✓ Liektie stikli ✓ Žalūzijas Par uzņēmumu:

SIA "Eurologi" jau vairāk nekā 18 gadus klientiem piedāvā augstas kvalitātes plastikāta logus un durvis. Mēs garantējam, ka logi Jūsu mājā būs ražoti tikai no pārbaudītiem materiāliem un to komponenti – no labākajiem uzņēmumiem šajā nozarē: Schüco , Roto, Aluplast, MACO. Jūsu pasūtījums tiks izpildīts pēc iespējas īsākā laikā.

Telpa deko, veikals

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Telpa Deko" darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā ir iegūta stabila vieta tirgū, pastāvīgs klientu loks. Veikalā ir iespējams iegādāties ne tikai materiālus remontam un būvniecībai, bet arī mājokļa iekārtošanai nepieciešamās preces un mājsaimniecības preces.

ZG Ailes, SIA

Pulkveža O.Kalpaka 16-101, Jelgava LV-3001
Produkcija: ✓ Durvis ✓ Logi ✓ Vārti ✓ Virtuves mēbeles Par uzņēmumu:

Mūsu uzņēmuma galvenie darbības virzieni ir koka, PVC un alumīnija logu un durvju, kā arī sekciju vārtu tirdzniecība, montāža un garantijas apkalpošana. Mēs sadarbojamies ar vieniem no lielākajiem PVC, koka un alumīnija logu un durvju ražotājiem Eiropā un piedāvājam viņu produkciju Baltijas valstīs. Mūsu piedāvātajos PVC izstrādājumos tiek izmantoti tikai un vienīgi vācu firmu REHAU GmbH, Brugmann un GEALAN 5 un 6 kameru profili, kuri visi atbilst kvalitātes augstākajām prasībām. Arī koka logus un durvis piedāvājam dažādās versijās: vācu tipa logi (veras uz iekšu), skandināvu tipa logus (veras uz āru). Piedāvājam arī alumīnija konstrukcijas gan iekštelpām, gan logus un ārdurvis. Visos mūsu piedāvātajos produktos tiek izmantota vācu firmu ROTO, SIEGENIA AUBI, G-U vai austriešu firmas MACO furnitūra un stikla paketes tiek ražotas no tādu pasaulē zināmu firmu kā Guardian, Saint Gobain, Euroglas stikliem, kuri atbilst visaugstākajiem termoizolācijas parametriem. Piedāvājam arī sekciju vārtus un iekraušanas sistēmas, kā privātajiem klientiem, tā zemnieku saimniecībām un loģistikas centriem. Vārti tiek izgatavoti no vācu firmas Teckentrup vai itāļu firmas Italpannelli sekciju paneļiem un tiek aprīkoti ar holandiešu firmas Flexiforce furnitūru. Mūsu piedāvātie produkti ir atzīti visā Eiropā un ir saņēmuši starptautisko CE marķējumu, kas apliecina uzņēmuma produktu atbilstību ES Direktīvu būtiskām prasībām.

Lattergo, SIA

Brīvības 156, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Produkcija:: ✓ PVC Logi un durvis ✓ Bīdāmās durvju un logu sistēmas ✓ Alumīnija logi un durvis ✓ Vārti ✓ Stikla paketes ✓ Stikla starpsienas ✓ Palodzes ✓ Žalūzijas Logu un durvju piegādātājs:

Kvalitatīvākais un lielākais logu un durvju piegādātājs, uzstādītājs reģionā. Vienmēr rūpējamies par saviem klientiem.

BoGeM & Co, SIA, PVC logi Rīga

Skandu 10, Rīga LV-1067
Apraksts:

SIA "BoGeM & Co" Latvijas tirgū darbojas kopš 2003. gada, specializējoties PVC, alumīnija logu un durvju ražošana un uzstādīšana, kā arī piedāvā dažādas montāžas tehnoloģijas, no vienkāršām, paātrinātām montāžas sistēmām līdz siltās montāžas tehnoloģijām, kas izstrādātas ziemeļvalstīm. Izmantojam tikai pārbaudītus labāko kompāniju – „Aluplast”, „Wital”, „Siegenia”, „Maco”, „SOUDAL” – materiālus un komplektāciju. Mūsu priekšrocība ir augsta izgatavotā produkta un piedāvājamo pakalpojumu kvalitāte, kā arī zemās cenas. Piedāvājam visa veida stikla paketes, izmantojam tonētu, matētu, dekoratīvu, laminētu tripleksa plēvi, rūdītu stiklu, kā arī vitrāžas stikla paketes dažādās kombinācijās atbilstoši klienta vajadzībām. Izgatavojam dažādu ģeometrisko formu konstrukcijas: trijstūrus, trapeces, daudzstūrus, izliektus un apaļus logus. PVC logi, durvis, ražošana Rīgā, Imanta.

LK vārti, SIA

Suntaži, "Ķezberi" , Suntažu pagasts, Ogres nov. LV-5060
Produkti:: ✓ Privātmāju garāžu vārti ✓ Industriālie garāžu vārti ✓ PVC logi un durvis, koka durvis ✓ Aizsargžalūzijas ✓ Pretinsektu sieti ✓ Vārtu automātikas ✓ Tālvadības pultis ✓ Vārtu komplektējošās detaļas ✓ Teritoriju vārti - bīdāmie, veramie ✓ Žogi

Logi24, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
J.Vācieša 1 k.1, Rīga LV-1021
Produkti:

Žalūzijas mūsdienīgā interjerā pakāpeniski nomaina aizkarus – tās nevāc putekļus, ir ērtas tīrīšanā, praktiskas un ilgmūžīgas, tās nepiešķir smagnējuma sajūtu un atsvaidzina telpas, piešķirot tām izsmalcinātību un mājīgumu. Žalūzijas ir viens no logu aizdares veidiem, kas ir veidotas no regulējamām auduma, koksnes, plastmasas vai metāla loksnēm. Horizontālajām žalūzijām tiek izmantota tā saucamā pakāpju sistēma, kas ļauj atvērt vai aizvērt žalūzijas ar speciālu grozāmu mehānismu, pie tam tā pacelšanas ķēde ir nepieciešama žalūziju fiksācijai vajadzīgā stāvoklī, bet spieķis, lai grieztu apdares. Vadības sistēma spieķis-ķēde ir raksturīga standarta kolekciju žalūzijām. Mūsdienīgākās sistēmās vadība notiek ar vienas ķēdes mehānismu, kas atbild kā par to pagriezienu, tā arī par to kustību un pašfiksāciju.

Lattergo, SIA, Filiāle

Lielā Ezera 6, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
žalūzijas, vertikālās žalūzijas, horizontālās žalūzijas, Moskītu tīkli, odu tīkli, pretinsektu sieti, aizsargžalūzijas

AV metāls, SIA

Krustpils 12d, Rīga LV-1073
Apraksts:

SIA "AV Metāls" darbības virziens ir tērauda un alumīnija izstrādājumu ražošana un montāža pēc individuālā pasūtījuma. Balkonu, lodžīju, lapeņu, terases, verandas iestiklošanas darbi, iestiklošana. Izgatavojam alumīnija bīdāmās konstrukcijas. Dizaina kāpnes, margas, nožogojumi. Durvju, auto nojumes un dekoratīvie jumtiņi. Biroju starpsienas ,konstrukcijas no alumīnija profila. Verandas un lapenes uzstādīšana, stiklojums. Polikarbonāta izstrādājumi. Siltumnīcas. Metāla durvis , tērauda ar MDF, vārti, žogi. Alumīnija saliekamās konstrukcijas. Metāla metinātas konstrukcijas. Atveramas un fiksētas, bīdāmas un noņemamās logu un durvju restes. Ruļļveida aizsargžalūzijas. Visai produkcijai ir 24 mēnešu garantija. Ražojam pirts krāsnis. Ilgās degšanas krāsnis ar augšējo un apakšējo kolektoru ar ventilatoru un ar apgriezienu regulējošu ventilatoru. Siltumnīcu apkures krāsnis. Nerūsējošā tērauda margas. Ugunskura vietas. Vātiņu ražošana. Krāsns vasarnīcai, bungalo, garāžas BULERJANS tipa aprīkota ar apakšējo kolektoru un ventilatoru. Apkures krāsnis. Apkure. Malkas krāsnis. Krāsns AVELON. Piegāde, uzstādīšana, garantija. Kūpinātava. Dārza pavards, preces un aksesuāri.

Gercom, SIA

A.Deglava 50-19, Rīga LV-1035
Produkti:: ✓ Alumīnijs ✓ PVC ✓ Pilnstikla konstrukcijas ✓ Aizsargslēģi Par uzņēmumu:

SIA "Gercom" ir augstas kvalitātes alumīnija un PVC logu un durvju sistēmu piegādātājs un uzstādītājs Rīgā, kas nodrošina izcilu apdari gan komerciāliem, gan privātiem projektiem. Mūsu produkti tiek iegūti no labākajiem ražotājiem, kā PONZIO, ASSA ABLOY, Glazeri, GEZE, VBH, Penosil, Soudal, Glaskon un citiem. Mēs garantējam izcilu materiālu un tehnoloģiju kombināciju, kā arī nepārspējamu veiktspēju, izturību un stilu.

VL Serviss 1, SIA, Vārti, vārtu automātika, serviss Liepājā, Kurzemē

Ezermalas 5, Liepāja LV-3401
Produkcija:: ✓ Garāžu vārti ✓ Aizsargžalūzijas ✓ Žalūzijas ✓ Sētas divviru vārti ✓ Bīdāmie vārti ✓ Pieejas kontrole ✓ Barjeras ✓ Vārtu automātikas Par uzņēmumu:: SIA "VL Serviss" ir 2010. gadā dibināts uzņēmums, kas nodarbojas ar aizsargžalūziju, vārtu un to automātiku uzstādīšanu, kā arī servisu. Automātiskie vārti. Garāžu vārti. Vārtu automātika. Pasūtīšana. Vārti, žogi.

Titans-R, SIA

Aizkraukles 23, Rīga LV-1006
Apraksts:

Specializējamies vārtu, barjeru un to vadīšanas automātisko sistēmu izgatavošanā un uzstādīšanā. Veicam izbraukumus uz objektu mērījumu veikšanai, vārtu un automātikas remontu un profilaktisko apkopi.

Žalūziju fabrika

Ūnijas 18, Rīga, LV-1084
vertikālās žalūzijas, horizontālās žalūzijas, Alumīnija horizontālās žalūzijas, alumīnija žalūzijas, Aizsargžalūzijas , , Rullo aizsargžalūzijas .

Alkea, SIA

Lapsu 6, Rīga, LV-1035
Alumīnija konstrukcijas, bīdāmās sistēmas, aizsargžalūzijas , ruļveida vārti, vārti, bīdāmie vārti, veramie, vārti, vārtu automātika, bīdāmie režģi, alumīnija durvis, ziemas dārzi, automātiskās durvis, rullo aizsargžalūzijas

TBM-Maiga, SIA

V.Baloža 13a, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Aizsargžalūzijas Valmiera., Aizsargžalūzijas .